Wie zijn we?

“Het fascineert ons telkens weer hoe iedereen vanuit zijn of haar uniciteit een zinvolle en duurzame bijdrage wil leveren”

Albert Einstein zei het al: “The intuitive mind is a sacred gift and the rational mind is a faithful servant. We have created a society that honors the servant and has forgotten the gift.”

Leiding geven is sinds de Industriële revolutie gedomineerd door een linksbreinige analytische denkwijze en levensopvatting. Dat is niet meer toereikend vandaag, omdat het hoge tempo van de digitale revolutie, de continue stroom stimuli en permanente onzekerheid de traagheid van ons aanpassingsvermogen uitdagen.

Tijd voor verandering dus.

Vandaag, in het ideeëntijdperk, moeten we in een breder perspectief leven en werken. Een perspectief, waarbij naast de analytische leiderschapsvaardigheden rechtsbreinige kwaliteiten als vertrouwen, kwetsbaarheid, loslaten en aansturing vanuit hartsverbinding en buikgevoel aandacht vragen.

Die uitdaging willen we met je aangaan. Wij challengen en coachen je om met je complete brein, met hart en ziel jouw persoonlijke sterktes en aspiraties met de uitdagingen en doelstellingen van je organisatie te verbinden.

Jij kunt daar in voorgaan.
Zodat je het niet moet ondergaan.
Laat staan er in ondergaan.

Dat vraagt moed. Maar het mooist van al is dat je het al in je hebt. Het fascineert ons telkens weer hoe iedereen vanuit zijn of haar uniciteit een zinvolle en duurzame bijdrage wil leveren.

Soms is het wat zoeken om dat allemaal uit te klaren en daarvoor gaan we graag onbevooroordeeld en met een verfrissende kijk samen met jou op pad.

Dat doen we niet alleen.

Consense is een netwerkorganisatie die expertise samenbrengt. Consense is in 2007 opgericht en bestaat uit verschillende sleutelpersonen:

Kathleen Jooris,

Karlien Eeman, …

Ingrid Maes, …

Caroline Massa, …

We helpen je vanuit je volle potentieel Authentic Leadership te ontwikkelen. Om met jouw persoonlijke uniciteit als energiebron hier & nu een verschil te maken.

Zie, voel en ervaar het!